FAQ items aan het laden...

Ponykamp

Traditiegetrouw organiseren we in de zomervakantie ponykampen op stal. Het is een dagkamp en de kinderen slapen dus thuis. De ponykampen worden altijd de eerste en laatste  week van de zomervakantie gehouden.
De kinderen zijn welkom van ’s ochtends 9.30 uur tot ’s middags 17.00 uur. Tussen de middag krijgen de kinderen een verantwoorde en lekkere lunch.

Natuurlijk wordt er veel paardgereden, dressuur, springen, duinritten, voltige en spelletjes met het paard. Met mooi weer gaan we lekker zwemmen (zonder paard).

Iedere paardenliefhebber die het niets leuker vindt dan de hele dag bij de paarden te zijn, kan zich aanmelden voor dit te gekke kamp. Voor kinderen die nog niet zo lang van huis zijn geweest, blijkt het kamp, zo lekker dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving, een geweldige uitkomst.

Ook kinderen met weinig rij-ervaring zijn welkom! Wanneer uw kind nog helemaal nooit heeft gereden dan raden we u aan om van te voren even een paar privélesjes te volgen. Dan kan uw kind even sfeer proeven bij ons op stal en is het paardrijden niet helemaal onbekend.

Ponykamp 2019

1e week:

maandag  15 juli t/m vrijdag 19 juli (=VOL)

2e week: 

maandag  19 augustus t/m vrijdag 23 augustus (=VOL)

3e week:

maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli (=VOL)

Alle ponykampen zijn vol geboekt. Het is alleen mogelijk om je op de reservelijst te zetten.

Leeftijd

van 5 jaar t/m 12 jaar

Kosten

€250,- Naaldenhof-ruiter
€275,- niet Naaldenhof-ruiter

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over onze ponykampen? Neem contact met ons op!

Contact