FAQ items aan het laden...

Ponykamp

Traditiegetrouw organiseren we in de zomervakantie ponykampen op stal. Het is een dagkamp en de kinderen slapen dus thuis. De ponykampen worden altijd de eerste 2 weken en de laatste 2 weken van de zomervakantie gehouden.
De kinderen zijn welkom van ’s ochtends 9.30 uur tot ’s middags 17.00 uur. Tussen de middag krijgen de kinderen een verantwoorde en lekkere lunch.

Natuurlijk wordt er veel paardgereden, dressuur, voltige en spelletjes met en zonder het paard. Met mooi hebben we vele water activiteiten (zonder paard).

Iedere paardenliefhebber die het niets leuker vindt dan de hele dag bij de paarden te zijn, kan zich aanmelden voor dit te gekke kamp. Voor kinderen die nog niet zo lang van huis zijn geweest, blijkt het kamp, zo lekker dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving, een geweldige uitkomst.

Ook kinderen met weinig rij-ervaring zijn welkom! Wanneer uw kind nog helemaal nooit heeft gereden dan raden we u aan om van te voren even een paar privélesjes te volgen. Dan kan uw kind even sfeer proeven bij ons op stal en is het paardrijden niet helemaal onbekend.


Mei-kamp 2022

(1) Maandag 25 april + Dinsdag 26 april

(2) Maandag 2 mei + Dinsdag 3 mei

Zomerkamp 2022

(1) Maandag 18 juli t/m Vrijdag 22 juli

(2) Maandag 25 juli t/m Vrijdag 29 juli

(3) Maandag 15 augustus t/m Vrijdag 19 augustus

(4) Maandag 22 augustus t/m Vrijdag 26 augustus

Leeftijd

van 5 jaar t/m 10 jaar

Kosten

Zomerkampen (5 dagen):

€325,- Naaldenhof-ruiter

€350,- niet Naaldenhof-ruiter

Mei-kampen (2 dagen):

€115,- Naaldenhofruiter

€125,- niet Naaldenhofruiter

Wil je meer weten over onze ponykampen? Neem contact met ons op!

Contact