FAQ items aan het laden...

Ponykamp

Traditiegetrouw organiseren we in de zomervakantie ponykampen op stal. Het is een dagkamp en de kinderen slapen dus thuis. De ponykampen worden altijd de eerste en laatste  week van de zomervakantie gehouden.
De kinderen zijn welkom van ’s ochtends 9.30 uur tot ’s middags 17.00 uur. Tussen de middag krijgen de kinderen een verantwoorde en lekkere lunch.

Natuurlijk wordt er veel paardgereden, dressuur, springen, duinritten, voltige en spelletjes met het paard. Met mooi weer gaan we lekker zwemmen (zonder paard).

Iedere paardenliefhebber die het niets leuker vindt dan de hele dag bij de paarden te zijn, kan zich aanmelden voor dit te gekke kamp. Voor kinderen die nog niet zo lang van huis zijn geweest, blijkt het kamp, zo lekker dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving, een geweldige uitkomst.

Ook kinderen met weinig rij-ervaring zijn welkom! Wanneer uw kind nog helemaal nooit heeft gereden dan raden we u aan om van te voren even een paar privélesjes te volgen. Dan kan uw kind even sfeer proeven bij ons op stal en is het paardrijden niet helemaal onbekend.

Ponykamp 2020

** Er is wegens succes een extra week ponykamp gepland**

Week 4 :

Maandag 3 augustus t/m 7 augustus, VOL

1e week:

maandag 6 juli   t/m  vrijdag 10 juli   VOL

2e week: 

maandag  13 juli  t/m vrijdag 17 juli   VOL

3e week:

maandag  10 augustus t/m vrijdag 14 augustus    VOL

Leeftijd

van 5 jaar t/m 12 jaar

Kosten

€275,- Naaldenhof-ruiter
€300,- niet Naaldenhof-ruiter

Aanmeldingsformulier Ponykamp 2020

Aanmeldingsformulier EXTRA Ponykamp 2020 PDF

Graag volledig invullen en opsturen naar:

lessen@staldenaaldenhof.nl

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over onze ponykampen? Neem contact met ons op!

Contact