Loading...
Ponystappen 2017-03-01T21:55:35+00:00
Loading...

Op de volgende dagen organiseren we deze leuke lesjes voor de allerkleinsten.

Ook is er de mogelijkheid om iedere dag van de week te komen ponystappen. U en uw kind krijgen dan de allerliefste pony (Pipi Langkous!) mee voor een half uurtje stappen door het bos! Dit doet u dus alleen met uw kind, er gaat geen instructie met u mee. Wel zadelen wij Pipi voor u op en leggen we u uit hoe u wandelen kunt en waar u zoal op moet letten wanneer u met een pony loopt!
Het is niet mogelijk om meer pony’s tegelijk mee te nemen naar het bos.

Ponystappen 2017
29 januari

26 februari

26 maart

30 april

28 mei

25 juni

24 september

29 oktober

26 november

24 december

Ponystappen

Heeft uw kind nog niet de leeftijd van 6 jaar bereikt, maar heeft het wel interesse in paarden of dieren in het algemeen? Dan is het Ponystappen een leuke en verantwoorde mogelijkheid om ze kennis te laten maken! Wij hebben een pony-les die verantwoord is voor de allerkleinsten!
Eens per maand op een zondag (zomervakantie uitgesloten) organiseren we deze pony-les. Op een speelse manier kan uw kind een ½ uur op een pony rijden onder leiding van gediplomeerde instructie. Dit vindt plaats in de binnenmanege en bij goed weer wordt de les afgesloten met een rondje door het bos!
U dient zelf naast de pony te lopen. Hier hoeft u geen ervaring mee te hebben, de pony’s zijn lief. Tijdens de les is het handig als u uw kind een lange broek en hoge schoenen/laarsjes of regenlaarzen aantrekt (geen open schoenen!). Een helm is verplicht. Fietshelmpjes zijn uitermate geschikt. Mocht u hier niet over beschikken hebben wij een paardrij-helm te leen.

U dient uw kind van te voren aan te melden.

Aanvang eerste les

11.00 uur (bij voldoende aanmeldingen, 2e les 11.30 uur)

Kosten

€10,- per les

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over Ponystappen? Neem contact met ons op!

Contact