Loading...
Onze medewerkers2018-07-20T04:48:59+00:00

Onze medewerkers

Sjoerd Brussee

Sjoerd werkt een geruime tijd bij ons op stal. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het uitmesten van de boxen en het onderhoud van de accommodatie. Binnenkort zal Sjoerd de buitenritten gaan begeleiden.

Robina van Roon

Robina werkt al een zeer geruime tijd bij Stal de Naaldenhof! Zij neemt de meeste jeugdlessen voor haar rekening. Dit doet ze vakkundig en met veel plezier.

Maaike Voit

Sinds een aantal jaren verzorgt Maaike op dinsdag -en donderdagavond de groepslessen. Op de woensdagochtend is ze bij ons te vinden voor het trainen van een aantal pensionklanten.

Carina Bijlhouwer

Carina is sinds januari werkzaam op de manege en werkt als allround medewerker. Ze heeft het erg naar haar zin. Ze verzorgd onder andere de kinderlessen en privé lessen. Ze is 26 jaar en is al 20 jaar verslaafd aan het paardenvirus. Inmiddels is ze de gelukkige eigenaar van drie fantastische paarden waar zij dressuurwedstrijden mee rijdt.

Franny van der Schrier

Franny werkt al ruim 1 jaar op Stal de Naaldenhof. Haar functie is allround medewerker. Ze traint er eigen pension paarden naast en verzorgd bijvoorbeeld ook de schriktrainingen. Franny is 32 jaar. Haar doel is ooit de Grand Prix behalen. Ze is al een heel eind op weg!

Maartje Verduin

Maartje werkt al een geruime tijd op de manege. Ze werkt op de zaterdag en verzorgt deze dag alle lessen voor volwassen en kinderen.

Meer weten over onze medewerkers? Neem contact met ons op!

Contact