Onze medewerkers

Robina van Roon

Robina werkt al een zeer geruime tijd bij Stal de Naaldenhof! Zij neemt de meeste jeugdlessen voor haar rekening. Dit doet ze vakkundig en met veel plezier.

Franny van der Schrier

Franny werkt sinds 2017 op Stal de Naaldenhof. Haar functie is allround medewerker. Ze traint hier (pension) paarden naast en verzorgd bijvoorbeeld ook de schriktrainingen. Franny is 32 jaar. Haar doel is ooit de Grand Prix behalen. Ze is al een heel eind op weg!

Maaike Voit

Sinds een aantal jaren verzorgt Maaike op dinsdag -en donderdagavond de groepslessen. Op de woensdagochtend is ze bij ons te vinden voor het trainen van een aantal pensionklanten.

Julia van der Putten

Julia is door de weeks te vinden op stal. Ze verzorgt alle paarden en zorgt dat de les wissels goed verlopen. Vanaf het voorjaar’20 is Julia bij ons in dienst. Ze heeft het enorm naar haar zin.

Nancy

Nancy werkt net zoals Julia sinds het voorjaar ’20 bij ons. Ze is 5 dagen per week te vinden tussen de stallen. Ze verzorgt alle paarden, zet ze buiten, voert 3 keer per dag en helpt waar nodig is! Samen met Julia & Bibi zijn ze een perfect trio!

Jacky Scheltus

Chantal Emans

Gitta Heeman

Meer weten over onze medewerkers? Neem contact met ons op!

Contact