Loading...
Onze medewerkers 2017-03-01T21:43:34+00:00

Onze medewerkers

Rowena Spitteler

Rowena werkt bij ons als allround medewerker. Ze verzorgt groepslessen voor de jeugd, geeft privélessen aan kinderen en aan volwassenen en doet alle voorkomende werkzaamheden op stal. Zij verzorgt de manegepaarden en pony’s en besteed aandacht aan de zorg voor de pensionpaarden.

Maartje Verduin

Maartje werkt een geruime tijd bij ons en verzorgt groepslessen, privélessen voor zowel jeugd als volwassenen. Ook is Maartje veel op stal aanwezig en doet hier alle werkzaamheden die nodig zijn. Ook zij houdt zich bezig met de verzorging van de manegepaarden en pony’s en houdt een oogje in het zeil wat betreft het welzijn van de pension paarden.

Sjoerd Brussee

Sjoerd werkt een geruime tijd bij ons op stal. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het uitmesten van de boxen en het onderhoud van de accommodatie. Binnenkort zal Sjoerd de buitenritten gaan begeleiden.

Robina van Roon

Robina werkt al een zeer geruime tijd bij Stal de Naaldenhof! Zij neemt de meeste jeugdlessen voor haar rekening. Dit doet ze vakkundig en met veel plezier.

Naomi Visser

Hier volgt nog een tekstje over Naomi.

Summer Wijkhuizen

Summer is 20 jaar en werkt sinds oktober 2016 bij ons op stal.
Ze is opgegroeid op de manege van haar opa en oma, waar haar moeder ook werkzaam was. Op haar vierde kreeg ze haar eerste pony. Op het moment woont ze op de pensionstal van haar familie. Summer rijdt met haar paarden dressuur. Op het moment start ze met een van haar paarden in de klasse Z. Ze houdt zich bij ons bezig met het rijden van enkele paarden en doet waar nodig wat stalwerkzaamheden.

Maaike Voit

Sinds een aantal jaren verzorgt Maaike op dinsdag -en donderdagavond de groepslessen. Op de woensdagochtend is ze bij ons te vinden voor het trainen van een aantal pensionklanten.

Meer weten over onze medewerkers? Neem contact met ons op!

Contact