Onze medewerkers

Robina van Roon

Robina werkt al een zeer geruime tijd bij Stal de Naaldenhof! Zij neemt de meeste jeugdlessen voor haar rekening. Dit doet ze vakkundig en met veel plezier.

Franny van der Schrier

Franny werkt sinds 2017 op Stal de Naaldenhof. Haar functie is allround medewerker. Ze traint hier (pension) paarden naast en verzorgd bijvoorbeeld ook de schriktrainingen. Franny is 32 jaar. Haar doel is ooit de Grand Prix behalen. Ze is al een heel eind op weg!

Maaike Voit

Sinds een aantal jaren verzorgt Maaike op dinsdag -en donderdagavond de groepslessen. Op de woensdagochtend is ze bij ons te vinden voor het trainen van een aantal pensionklanten.

Julia van der Putten

Julia is door de weeks te vinden op stal. Ze verzorgt alle paarden en zorgt dat de les wissels goed verlopen. Vanaf het voorjaar’20 is Julia bij ons in dienst. Ze heeft het enorm naar haar zin.

Nancy

Nancy werkt net zoals Julia sinds het voorjaar ’20 bij ons. Ze is 5 dagen per week te vinden tussen de stallen. Ze verzorgt alle paarden, zet ze buiten, voert 3 keer per dag en helpt waar nodig is! Samen met Julia & Bibi zijn ze een perfect trio!

Bibi van Luiten

Bibi werkt 3 volle dagen op de manege, inclusief de drukke zaterdag! Net zoals Julia en Nancy zorgt zij voor onze paarden. Tevens rijdt Bibi vaak 1 van onze eigen paarden. Ze traint onder andere paarden van pension klanten. Ze heeft al veel ervaring in de paardenwereld. En zorgt met veel liefde ook voor haar eigen paard Elur.

Sjoukje Lohbeck

Sjoukje is bij ons sinds 2020 in dienst als instructrice. Ze verzorgt de kindergroepslessen op donderdag en geeft de 17:00 uurs les op de zaterdag. Voor de rest geeft zij vele privélessen! Ze heeft veel ervaring in de paardenwereld. Ze heeft o.a. gewerkt in Argentinië en heeft veel jonge paarden opgeleid.

Meer weten over onze medewerkers? Neem contact met ons op!

Contact